Најчесто поставувани прашања

1. Кои се вашите цени?

  • Само за малопродажба/лична употреба, можете да ги проверите цените и да нарачате од нашата друга веб-страница https://www.luckybuybox.com/
  • За нарачка на големо, ќе ви испратиме ценовник на дистрибутерот откако ќе не контактирате за дополнителни информации.

2.Дали имате минимална количина на нарачка?

  • Само за малопродажба/лична употреба, без минимална нарачка, можете да нарачате од нашата друга веб-страница https://www.luckybuybox.com/
  • За нарачки на големо, бараме сите нарачки на големо да имаат постојана минимална количина на нарачка.

3.Дали можете да ја доставите соодветната документација?

  • Да, можеме да обезбедиме поголем дел од документите, вклучително и сертификат за анализа/сертификат за сообразност; Осигурување; Земја на потекло и други потребни извозни документи.

4.Кое е просечното време на водењето?

  • За примероците, времето на носење е околу 7 дена. За масовно производство, времето на доставување е 20-30 дена по добивањето на уплатата на депозитот. Времето на испорака станува ефективно кога ќе го примиме вашиот депозит и ќе го имаме вашето конечно одобрение за вашите производи. Ако нашите рокови не функционираат со вашиот краен рок, ве молиме разгледајте ги вашите барања со вашата продажба. Во сите случаи ќе се обидеме да ги задоволиме вашите потреби. Во повеќето случаи можеме да го сториме тоа.

5. Какви начини на плаќање прифаќате?

  • Уплатата можете да ја извршите на нашата банкарска сметка, Western Union или PayPal.

6. Која е гаранцијата на производот?

  • Ги гарантираме нашите материјали и изработка. Наша заложба е вашето задоволство со нашите производи. Во гаранција или не, културата на нашата компанија е да ги решава и решава сите проблеми со клиентите на задоволство на сите.

7.Дали гарантирате сигурна и сигурна испорака на производите?

  • Да, имаме безбедни и доверливи шпедитери кои соработувале многу години, експресен превоз како што е DHL FEDEX UPS, редовен воздушен превоз, редовен поморски превоз, воздушен превоз DDP до врата, морски превоз DDP до врата, камионски превоз DDP до врата и воз превозот DDP до врата, има некои земји за кои не можеме да гарантираме 100% сигурна и сигурна испорака, ќе прашаме дали клиентите имаат свој шпедитер.

8.Како за превозот такси?

  • Трошоците за испорака зависи од начинот на кој ќе изберете да ја испратите стоката. Експрес е вообичаено најбрзиот, но и најскапиот начин. Поморскиот превоз е најдобро решение за големи стоки. Точните цени на товарот можеме да ви ги дадеме само ако ги знаеме деталите за количината, тежината и начинот. Ве молиме контактирајте не за дополнителни информации.

Побарајте брза понуда

Ќе ве контактираме во рок од 1 работен ден, ве молиме обрнете внимание на нашата е-пошта[email protected].

Овозможете JavaScript во вашиот прелистувач за да ја пополните оваа форма.

Побарајте брза понуда

Ќе ве контактираме во рок од 1 работен ден, ве молиме обрнете внимание на нашата е-пошта [email protected].

Овозможете JavaScript во вашиот прелистувач за да ја пополните оваа форма.