Категории на производи

Црни 108 мм стерилизирани врвови со долги совети за тетоважа за еднократна употреба за традиционални игли за тетоважа

108mm Black Disposable Tattoo Tips with grip stop

Available Sizes:

**3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R

**3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D

**4F-5F-7F-9F-11F-13F-15F

R: used for round liner & shader needles

F: used for flat & magnum needles

D: Diamond tips can be used for round liner or shader needles, although they are usually used for lining as the shape of the tip allows more control against needle movement while providing a groove for ink flow.

ДЕТАЛИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Вовед:

Sold by BOX OF 50

High quality PVC hard plastic prevents bending

Pre-Sterilized by E.O. Gas

Individually Blister Packaged

Compatible with All tattoo Grips

Precise tip size

Length: 108mm

Карактеристики:

1.50 piece set of disposable tattoo tip

2.Made of high-strength plastic, durable and affordable price

3.Easy to operate, very convinient

4.Professional standard length

5.Disposable tattoo tube tip, safe and healthy to your body

6.Suitable for professional use or home use

7.Professional grade for regular using and autoclaving

8.Carefully designed, excellent for use

9.Used for round liner & shader needles

10.Can be used with most of the plastic, nylon or even a stainless steel grip

Higher quality tattoo tips, professional sterile and harmless tattoo tips. High quality and superior

Individual blister packaged. 50pcs per box.

Поврзани производи

Побарајте брза понуда

Ќе ве контактираме во рок од 1 работен ден, ве молиме обрнете внимание на нашата е-пошта [email protected].

Овозможете JavaScript во вашиот прелистувач за да ја пополните оваа форма.

Побарајте брза понуда

Ќе ве контактираме во рок од 1 работен ден, ве молиме обрнете внимание на нашата е-пошта[email protected].

Овозможете JavaScript во вашиот прелистувач за да ја пополните оваа форма.