Kategoritë e produkteve

Fishekë gjilpërash për tatuazhe Premium WhatsBravo

Fishekë me gjilpërë WhatsBravo Tattoo 20 copë/kuti

1) Fishekët e gjilpërave WhatsBravo prodhohen me kontrollin më të lartë të cilësisë në industri.

2) E përputhshme me të gjitha llojet e kapëseve të fishekëve me madhësi Cheyenne & makinat.

3) Gjilpëra prej çeliku inox premium dhe këshilla për fishekë plastike mjekësore.

4) E.O. Para-sterilizuar dhe paketuar në pako sterile blister.

5) Fishekët WhatsBravo Tattoo janë të vulosura me Membrane Sigurie.

6) Shkurtoni majat e fishekut për vepra arti më të sakta dhe artistët mund t'i mbajnë dorezat më komode.

7) Gjilpërat përshtaten në mënyrë të përkryer në majat për stabilizim më të mirë, minimizojnë dridhjet e gjilpërave.

8) Kapelet me ngjyra - Lehtë për të gjetur fishekët e duhur (RL E zezë, RS Jeshile, M1 E kuqe, RM Blu).

DETAJ PËR PRODUKTIN

Fishekë me gjilpërë WhatsBravo, të mbyllura me membranë sigurie.

100% e sterilizuar, e bërë nga këshilla për fishekë plastike mjekësore.

Stabilizim më i mirë, minimizoni dridhjet e gjilpërave gjatë punës.

Cilësia e miratuar nga artisti, ju njofton për tatuazhin WhatsBravo!

Produkte të ngjashme

Kërkoni një ofertë të shpejtë

Ne do t'ju kontaktojmë brenda 1 dite pune, ju lutemi kushtojini vëmendje emailit tonë "[email protected]".

Ju lutemi aktivizoni JavaScript në shfletuesin tuaj për të plotësuar këtë formular.

Kërkoni një ofertë të shpejtë

Ne do t'ju kontaktojmë brenda 1 dite pune, ju lutemi kushtojini vëmendje emailit tonë"[email protected]".

Ju lutemi aktivizoni JavaScript në shfletuesin tuaj për të plotësuar këtë formular.